LODY BANANOWE Z MASŁEM ORZECHOWYM

Dzisiaj pierwszy raz od dawna mamy piękne słońce! Dlatego trzeba tą chwilę celebrować, a najlepiej z pysznymi… słodkimi… kremowymi… lodami!! 😉

Składniki:

  • 5 bananów
  • 2 łyżki masła orzechowego
  • 5 łyżek mleka migdałowego
  • dodatki: jagody goji, migdały, daktyle, masło z nerkowców

Przygotowanie:

  1. Cztery banany pokroić w plastry i zamrozić.
  2. Zamrożone banany zblendować z masłem orzechowym, mlekiem migdałowym i świeżym bananem.
  3. Lody podawać z ulubionymi dodatkami.

Kalorie (bez dodatków):
Całość (3 porcje)- ok. 850kcal
1 porcja- ok. 283kcal



1 thought on “LODY BANANOWE Z MASŁEM ORZECHOWYM”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *