LODY TRUSKAWKOWO- KOKOSOWE Z MUSEM Z PESTEK MORELI

Coś pysznego! Mogłabym zjeść tego tonę, ale chyba na zdrowie by mi nie wyszło 😉
Jednak jedna porcja zniknęła w mgnieniu oka!

Fit lody dla ochłody! 🙂

Składniki:

Przygotowanie:

  1. Banany pokrój w plastry i zamroź.
  2. Zamrożone banany zblenduj z truskawkami i mlekiem kokosowym w proszku- przełóż do miseczki.
  3. Lody polej musem z pestek moreli.

Przepis jest również dostępny w zasobach portalu Gotuj w stylu eko, gdzie mam przyjemność gotować jako Szef kuchni.
 
Kalorie:
Całość (1 porcja)- ok. 390kcal



4 thoughts on “LODY TRUSKAWKOWO- KOKOSOWE Z MUSEM Z PESTEK MORELI”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *