LETNI KOKTAJL Z MUSEM Z PESTEK MORELI

Wiosna, a przede wszystkim lato to wymarzone pory na przygotowanie przeróżnych koktajli!
Obecnie rozpoczyna się szaleństwo truskawkowe, więc nie zastanawiając się za długo sięgam po nie (wręcz kilogramami) i przerabiam na przepyszne, słodkie i sycące koktajle!

Składniki:

Przygotowanie:

  1. Owoce umyj, obierz, bądź odetnij szypułki, po czym zblenduj wszystkie składniki.
  2. Koktajl przed podaniem najlepiej schłodź w lodówce.

Przepis jest również dostępny w zasobach portalu Gotuj w stylu eko, gdzie mam przyjemność gotować jako Szef kuchni.
 
Kalorie:
Całość (1 koktajl)- ok. 285kcal



1 thought on “LETNI KOKTAJL Z MUSEM Z PESTEK MORELI”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *