DYNIOWE BABECZKI Z BANANEM

Szybkie, proste i w uroczym kolorze!

U mnie zniknęły w mgnieniu oka!

Koniecznie wypróbuj 🙂

Składniki:

  • pół dyni hokkaido
  • 2 banany
  • 4 łyżki erytrolu
  • 2 jajka
  • 1 szklanka mleka
  • 4 łyżki mąki z komosy
  • 6 łyżek mąki kukurydzianej
  • 4 łyżki mąki orkiszowej

Przygotowanie:

  1. Dynię pokrój, ugotuj i odcedź.
  2. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą zblenduj.
  3. Masę przełóż do foremek i piecz około 20 minut w 190 stopniach.

Kalorie:

Całość (22 babeczki) – ok. 1160kcal

1 babeczka – ok. 53kcal



1 thought on “DYNIOWE BABECZKI Z BANANEM”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *