LEKKIE BABECZKI Z KAKAO

Takie babeczki to pomysł na lekki, fit deser 😉 Bez wyrzutów sumienia!

Charakteru dodają im kakao oraz niepowtarzalny karmelowy smak cukru kokosowego!

Składniki:

  • 1 szklanka mąki orkiszowej
  • 3 łyżki kakao
  • 3 łyżki cukru kokosowego
  • 2 jajka
  • 1 banan
  • pół szklanki napoju migdałowego

Przygotowanie:

  1. Wszystkie składniki zblenduj ze sobą, po czym przełóż do foremek.
  2. Babeczki piecz około 25 minut w 180 stopniach.

Babeczki podawaj solo, bądź z dżemem, czy masłem orzechowym – tak jak ja 🙂

Kalorie:

Całość (12 babeczek) – ok. 985kcal

1 babeczka – ok. 82kcal



1 thought on “LEKKIE BABECZKI Z KAKAO”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *