BUDYŃ CZEKOLADOWY Z KRUCHYMI CIASTECZKAMI

A po świętach czas na deser! 😉

Składniki:

  • 1 opakowanie budyniu czekoladowego bio
  • 500ml mleka jaglanego
  • 1 łyżka cukru kokosowego
  • do podania: migdały, ciasteczka kruche

Przygotowanie:

  1. Budyń zcukrem rozmieszaj w połowie mleka, drugą część zagotuj, dolej mieszanke z budyniem i gotuj chwilę energicznie mieszając.
  2. Gotowy budyń podaj z dodatkami.

Kalorie:

Całość (1 porcja) – ok. 537kcal

Przepis jest również dostępny w zasobach portalu Gotuj w stylu eko, gdzie mam przyjemność gotować jako Szef kuchni.



1 thought on “BUDYŃ CZEKOLADOWY Z KRUCHYMI CIASTECZKAMI”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *