SMOOTHIE BOWL Z ASHWAGANDHA

Nie ma to jak rozpocząć dzień od smoothie bowl! Ale dzisiaj z małą modyfikacją, bo z dodatkiem ashwagandhy 🙂

Składniki:

  • 1 banan
  • garść mrożonych wiśni
  • 1 łyżeczka ashwagandha
  • pół szklanki mleka migdałowego
  • świeża figa
  • trochę borówek
  • pół łyżeczki wiórek kokosowych
  • kilka migdałów
  • kilka nerkowców

Przygotowanie:

  1. Banan, wiśnie, mleko i ashwagandha zblenduj na smoothie i przełóż do miski.
  2. Gotowe smoothie udekoruj pozostałymi składnikami.

Kalorie:

Całość (1 porcja) – ok. 430kcal

Przepis jest również dostępny w zasobach portalu Gotuj w stylu eko, gdzie mam przyjemność gotować jako Szef kuchni.



Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *